HYTTENE VÅRE

om utleiehyttene

Hyttene er lokalisert i Mjøsli (1 time fra Oslo) og på Budor (1,5 time fra Oslo). Alle våre hytter leies ut inkludert sengetøy, håndklær og endel basisvarer for bad og kjøkken. Vårt personale vasker hyttene etter at gjestene har reist. 

De ikoniske Konglehyttene i Mjøsli har fått nasjonal annerkjennelse og er med i boken «Norges 110 mest unike overnattinger» som er utgitt av redaktøren i Vagabond Reiselyst, Torild Moland. 

Våre hytter er alle godt utstyrt for kortere og lengre opphold og endel av de har ekstra fasiliteter som jacuzzi og badstu.

 

Helt Kongle!

Konglehyttene våre er en av Norges 110 mest unike overnattinger (Vagabond Reiselyst) og vi har gjester fra hele verden på besøk. Hyttene er unike i sin utforming og opplevelse. Vi anbefaler alle å ta en romantisk overnatting på en av Konglehyttene. Velkommen 🙂

Budor-hyttene

På Budor har vi hytter, leiligheter og koier. Enhetene er i ulike prisklasser avhengig av beliggenhet og standard. De fleste enhetene ligger i umiddelbar nærhet til alpin- og sykkelbakke i Budor sentrum. Velg det som passer ditt opphold og budsjett best.

Mjøsli-hyttene

Hyttene i Mjøsli har alle utsikt over Mjøsa og en svært god standard. Når sjekker inn finner du ferdig oppredde senger, håndklær, WiFi, TV og det er muligheter for elbillading (betalingsordning).  

Om oss

om området

send oss din forespørsel