Har du lyst å oppleve det beste Finnskogen har å by på med familien din? Bli med oss på spennende overnatting i tretelt og på staselige Gravberget gård. På todagers padling i Kynna vil du oppleve lyden av stillhet og lukt av natur og et rikt dyre og planteliv. Trill gjennom landskapet på sykkel – kjenn lukta av lyng og skog og følg med på sportegn i veggrøfta. På denne turen er det du som bestemmer tempoet og vi anbefaler å ta det helt med ro!

Finnskogen Adventures har lagt opp et forslag til en tur som strekker seg over fem dager/fire netter. Tre av nettene tilbringes på flotte Gravberget gård, mens den siste natta tilbringes i eksotiske telt spent opp mellom trærne (tre-telt/svevetelt). Vi foreslår videre én dag med sykling på et nettverk av grusveger der bare din from setter grensene (elsykkel kan bookes mot ekstra pris). Videre foreslår vi to dager med padling i Kynna, ei fantastisk elv er du virkelig kommer tett på naturen!

Finnskogen er skogsområdet i grensetraktene mellom Innlandet, Norge og Värmland, Sverige. Området har fått navnet sitt etter finske immigranter på 1600-tallet. Finnskogen er en del av Taigaen – et sammenhengende skogsområde som strekker seg som et belte rundt jorda. I området finner du de store rovdyrene som bjørn og ulv. Her finner du også elg, gaupe, rådyr og store fugler. Hvis du er heldig kan det hende du får oppleve disse ville dyrene på nært hold.