vELKOMMEN TIL MJØSLI – 60 min fra Oslo

FINN ditt drømme-opphold

Mjøsli Lodge er endel av Villa Heidi Hytteutleie – kontakt oss for booking av selskap/konferanse 

Mjøsli lodge

konferanser, selskap og ferie hele året

Kontakt oss for reservasjon av konferanser og selskaper .Tel: +47 67 17 20 20 – Epost: tormod@mjosli.no

Velg en av kategoriene ovenfor eller søk etter ditt opphold i søkemenyen nedenfor. Velg kategori og dato. Lenger nede ser du et utvalg av våre hytter

Velkommen til Mjøsli

Mjøsli er et område med hytter for helårs bruk. Det ligger like overfor Strandlykkja på østsiden av Mjøsa, kun én time fra Oslo. Alle hyttene på Mjøsli har en fantastisk panoramautsikt over Norges største innsjø. Her kan du skape ditt eget minnerike enten som gjest i en av våre utleiehytter eller som hytteeier. 

For deg som ønsker å eie din egen hytte har vi både innflyttingsklare hytter til salgs og byggeklare tomter med panoramautsikt.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. 

Kjøp et ONLINE GAVEKORT

Nå kan du enkelt kjøpe gavekort og betale med enten Visa, Maestro, Mastercard eller Vipps. Plukk ut hvilket gavekort du ønsker å kjøpe, og etter fullført betaling får du gavekortet sendt direkte til din e-post. 

Velg opplevelse og størrelsen på gaven selv. Her kan du velge mellom badstuopplevelse, overnatting på Mjøsli Glamping eller Konglehyttene. 

 

Gavekortene har 12 måneders varighet. 

 

 

Se våre kampanjer

Hver uke legger vi ut nye kampanjer for på utvalgte hytter i ulike perioder. Trykk på linken for å se alle våre kampanjetilbud

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å informasjon om aktiviteter, nyheter og kampanjer

Selskap og konferanse

Opptil 30 gjester 

Hytta har ferdig satt opp konferansefasiliteter med stor TV skjerm og trådløs tilkobling. Konferanseoppsettet tilpasses hvor stor gruppen er. Den passer også bra for mindre grupper på 6-12 personer, men kan også ta opptil 30. 

Opptil 25 gjester – Vinterhagen – Fullt utstyrt kjøkken – Bad – Terrasse

Hytta er ferdig satt med med konferansefasiliteter med stor TV skjerm og trådløs tilkobling. Den passer bra også for mindre grupper

Andre hytter 

Alle våre Hytter kan settes opp med konferanseutstyr på forespørsel. Samsung 55 tommer skjerm på staffeli ved konferansebord og trådløs tilkobling. 

noen av våre aktiviter

Mjøsli Badstuanlegg er åpent hele året og ligger bare noen meter fra konferansehytta Storstua. Den kan leies som en velværeaktivitet som passer for de fleste.

Aktiviteter i Mjøsli kan også være diskgolf, petanque, sykkel, kajak, kano og turer. Om vinteren er det langrennsløyper fra hyttefeltet. Utstyr kan leies fra lokalt utleieselskap og det må forhåndsreserveres.

For barna har vi klatrejungel, fotballbane, trampoline, volleyballbane, lekeplass og storsjakk.

Om vinteren går det langrennsløyper fra hyttefeltet til et større løypenett med mange alternative turer. Sommerstid anbefaler vi en tur til Mjøsliplassen som har nydelig grillplass, robåt og fint badevann. 

.

 

 

noen av våre hytter