velkommen til budor hytteutleie

Budor Hytteutleie er del av Villa Heidi AS – kontakt oss for booking av selskap/konferanse

FINN hyttedrømmen

budor hytteutleie

konferanser, selskap

og ferie hele året

Kontakt oss for reservasjon av konferanser/selskaper. Tel: +47 67 17 20 20 – Epost: post@villaheidi.no

leiligheter til leie

Finn ditt opphold ved å velge en av kategoriene ovenfor eller bruk søkemenyen under her. Lenger ned finner du et utvalg av våre hytter.

Se våre kampanjer

Hver uke legger vi ut nye kampanjer for på utvalgte hytter i ulike perioder. Trykk på linken for å se alle våre kampanjetilbud

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å informasjon om aktiviteter, nyheter og kampanjer

selskap og konferanse

I samarbeid med Gjestegården kan våre gjester ha selskaper/konferanser med opptil 100 deltakere. 

For mindre grupper opptil 15 gjester anbefaler vi en av våre konferansehytter hvor man kan velge mellom hel eller delpensjon. Hyttene har også fullt utstyrte kjøkken så man kan ha selvhushold om man ønsker det. 

Budor har ogå en rekke aktiviteter å tilby som alpin, langrenn, sykkel, beversafari, og teambuildingsprogrammet Helt på vidda.  

Storhytta Løvsangeren

 Opptil 14 gjester – Løvsangeren – 6 soverom + hems/14 senger – 3 bad – badstu – badestamp

Med sin størrelse og beliggenhet i er Løvsangeren blitt en favoritt blant både familier på ferie og bedriftskunder på møter/konferanser. 

Hytta har plass til 14 gjester til både konferanse og måltider/selskaper. Den utstyrt med en 75 tommer Samsung skjerm med trådløs tilkobling til PC. Audio/video utstyr er tilgjengelig på forespørsel. 

For familier er hytta godt utstyrt med brettspill, barnebøker, leker og ikke minst en egen TV stue. Utendørs er der en skute, sandkasse, sklie og ekorn som løper over terrassen til alle tider. 

Alpinanlegg/sykkelbane er bare et par minutter unna i bil og langrennsløypene er rett utenfor døra.

Vi ønsker både feriereisende og bedrifter velkommen til Løvsangeren. 

 

NYHET!  bærekraftige hytter

Fura er for deg som setter pris på enkelhet, kvalitet og varighet, og som ønsker et fristed med nærhet og omtanke for naturen. Fura er en moderne, bærekraftig og energikorrekt hytte inspirert av norsk design- og håndverkstradisjoner. Hyttene er tegnet av Einar Jarmund & Co Arkitekter, bygget av lokale håndverkere med kortreiste miljøriktige materialer, og innredet med norske designklassikere.

De to første hyttene er klare og står oppført i populære Svaenlia på Budor og har allerede hatt sine første gjester. Vi ønsker velkommen til en norsk, modernisert vintage hytte. 

noen av våre hytter