velkommen til budor hytteutleie

Budor Hytteutleie er del av Villa Heidi AS – kontakt oss for booking av selskap/konferanse

fERIEPARADISET BUDOR

budor hytteutleie

konferanser, selskap

og ferie hele året

Kontakt oss for reservasjon av konferanser/selskaper. Tel: +47 67 17 20 20 – Epost: post@villaheidi.no

leiligheter til leie

Finn ditt opphold ved å velge en av kategoriene ovenfor eller bruk søkemenyen under her. Lenger ned finner du et utvalg av våre hytter.

besøk budor

Bare 1,5 timer fra Oslo eller 60 min fra Oslo Lufthavn Gardermoen finner du Budor. Et feriested 650 meter over havet med snøgaranti (!). Her er det alpinanlegg, langrennsløyper, sykkelbane (pumptrack) og et mangfold av turstier. 

Nyt det gode livet og ta turen innom Gjestegården Budor for et godt måltid mat. Her er det også Skipub om vinteren med afterski og musikk. 

I Koiedalen finner du badeplass med brygge og det går an å leie koiene der om man ønsker en natt med sus av historie over seg. Koiene er pusset opp og er originale koier fra den tiden skogsarbeidere jobbet i skogen og overnattet i de. 

Lekeplasser, naturstier, fotoutstillinger av dyr og alt hva man kan selv finne på i naturen er tilgjengelig for våre gjester på Budor. 

 Alle våre eiendommer har sengetøy, håndklær og blir vasket etter du har sjekket ut. Vi legger vekt på at alle enhetene har godt utstyrte kjøkken og endel basisvarer som stekeolje, noe krydder, toalettpapir, kjøkkenklut etc. 

 

 

noen av våre hytter