om oss

lær mer oss oss

vår visjon

“Vår visjon er å skape minnerike øyeblikk gjennom gjestfrihet, kvalitet og varme. Vi ønsker å være reisendes beste valg ved å tilby unike, komfortable hjem, hvor gjester kan føle seg som en del av lokalsamfunnet og oppleve ekte gjestfrihet”

våre verdier

I kjernen av vår visjon ligger et løfte om å skape minneverdige øyeblikk gjennom ekte gjestfrihet, urokkelig kvalitet og hjertevarme forbindelser. 

Våre verdier er forankret i gjestfrihet, kvalitet og omsorg. Vi setter integritet og ærlighet øverst på vår liste over verdier. Hos oss er gjestenes komfort og glede alltid i fokus, og vi verdsetter mangfold og skaper et inkluderende fellesskap for alle våre gjester. Vårt løfte er å levere minnerike opplevelser, drevet av våre kjerneverdier. Oppdag ekte gjestfrihet gjennom våre dedikerte verdier.

Kunden først

Kundereisen hos oss skal være forutsigbar og enkel. Gjennom god informasjon og automatiske påminnelser om reisen, samt vår kundeservice skal hele kundereisen være en god opplevelse

Her

Vi er stolte “funding members” av Hun Etablerer Ressursprogrammet (HER). Dette er en digital plattform som skal oppmuntre flere kvinner til å ta del i næringslivet. Gjennom ressursprogrammet skal du få kunnskap og tilgang på verktøy du trenger i en idé-og oppstartsfase, men også når du vokser.

Bærekraft

Gjennom vårt bærekraftprogram skal vi tilrettelegge for at våre gjester har et minimalt miljøavtrykk under sitt opphold. Gjennom våre samarbeidspartnere som er lokale bidrar vi også til miljøvennlig levering av våre tjenester.

Lokal partner

Som endel av vårt bærekraftige fokus skal Villa Heidi AS samarbeide med lokale leverandører for vår virksomhet. Alt fra rengjøring til innkjøp av basisvarer og utstyr gjøres lokalt. En stor del av driften på den enkelte lokasjon er outsourcet til lokal samarbeidspartner. Totalt sysselsetter virksomheten ca 10 årsverk. 

Mer om villa heidi hytteutleie

Hva sier gjestene?

Vi oppfordrer alle gjester til å fortelle oss hva vi kan gjøre bedre. Hver måned går vi gjennom tilbakemeldingene og endrer oss. Gjennom snart 10 år i drift er vi så heldige å ha fornøyde gjester.

vILLA HEIDI - STARTEN

Historien om Villa Heidi starter i 2015 hvor to brødre kjøpte denne hytten sammen. Virksomheten har siden vokst til 7 egeneide hytter og nesten 70 utleieenheter totalt

Hamarregionen

Fra Budor på fjellet med snøgaranti til sydenstemning på Mjøsfronten i Hamar og vakre Mjøsli. I mellom disse stedene ligger det mange attraksjoner og aktiviteter

ring oss

+47 67 17 20 20

kontoradresse

Sønsterudveien 14a
1410 Kolbotn

epost

post@villaheidi.no