om oss

om villa heidi hytteutleie

Heidi og Tormod Tvinnereim eier Villa Heidi AS og de har siden 2015 ønsket gjester fra hele verden velkommen til Innlandsregionen. Vi er selv ivrige hyttebrukere og elsker å være ute i naturen, men samtidig ha gode fasiliteter på hyttene. 

Forretningsadresse:

Villa Heidi AS, Sønsterudveien 14A, 1410 Kolbotn

 

villa heidis historie

I 2015 ble første hytta kjøpt i Mjøsli Hytter og Naturpark og den fikk navnet «Villa Heidi». Det var behov for å sette opp en utebod, men budsjettet var brukt og vi bestemte oss derfor for å leie ut hytta for å finansiere byggingen av bod. 

Etterspørselen etter å leie hytta i Mjøsli var god og etterhvert kom på boden på plass og utleien fortsatte videre. 

I 2018 ble den unike Konglehytta kjøpt inn på hyttemessa i Lillestrøm. Den ble satt opp like i nærheten av Villa Heidi og ble raskt en populær hytte å bo i. 

Året etter ble Budor Hytteutleie opprettet som eget merkenavn i selskapet for å tilby feriereisende og bedrifter utleiehytter på Budor. Budor er et hyttefelt ca 35 minutters kjøring fra Mjøsli Hytter og Naturpark. 

I 2022 kjøpte selskapet ytterligere to Konglehytter til som også står i Mjøsli Hytter og Naturpark. Senere i år åpnes også to nye utleiehytter som er konseptuelt annerledes enn det som er tilgjengelig nå. Hyttene er spesialdesignet av Byggepartner Øst og er luksuriøse. Åpningen av disse hyttene er planlagt til september i år. 

I samarbeid med Norsk Skogmuseum lanserer vi nå også museumsovernatting i Elverum. Mange spennende overnattingsmuliheter og aktiviteter kommer i løpet av sommeren og høsten 2022.

Vi håper å kunne åpne nye unike overnattinger hvert år fremover og bruker mye tid på å utvikle nye konsepter. Følg oss gjerne og kom selvsagt på besøk på en av hyttene våre. 

 

Om oss

om området

send oss din forespørsel