Hamarregionen

Velkommen til  Hamarregionen!

Med sin sentrale beliggenhet og korte avstand til både oslo og gardermoen er hamar en kortreist destinasjon for både norske og utenlandske gjester

Våre to hyttedestinasjoner Mjøsli og Budor ligger begge bare 30 min unna Hamar. Men du trenger ikke reise til Hamar for å finne aktivitetene du ønsker heller. Regionen har mye å by på både i Løten, Stange og Elverum som er like kortreist. 

Besøk nettsiden www.visitmjosa.no for å finne en fullstendig oversikt over alt som kan sees og gjøres. 

 

mjøsli - hjemmet til konglehyttene

Mjøsli Hytter og Naturpark er en familievennlig destinasjon. Hva med å bruke den helt nye klatrejungelen som både har zipline, buldrekloss og mange balanseapparater? Eller ta med vennene dine til sandvolleyball og fotballturnering. Selv foretrekker vi å ta et slag petanque på de helt nye banene som kom på plass ifjor.

De fleste gjestene bruker terrassen på hytta mest, men om man vil bevege seg litt og er det mange turmuligheter til fots, på sykkel og på ski.

 

budor - alpin/langrenn/sykkel/turer/bading

Helårsdestinasjonen Budor har en stor meny å velge fra dersom man ønsker å bevege seg litt. Om vinteren kjøres det 364 km langrennsløyper og alpinanlegget har 4 nedfarter.

Det er helt nye pumptracks i skianlegget for de som ønsker å utfordre seg på sykkel. Anlegget passer for flere ferdighetsnivåer, så det er bare å ta med sykkelen å prøve.

I koiedalen kan du leie en koie eller bare bade fra badebryggen om sommeren. Kanskje du tar deg en løpetur i terrenget og kjøler deg av etterpå i Koiedalen?

Gjestegården Budor er nyoppusset, har ny meny og alle rettigheter. Her er det også en Skipub i vintersesongen. Alltid god stemning!

Om oss

om området

send oss din forespørsel